Over Marijke

24796458_2002799013273705_3320335153985951336_n
Mijn naam is Marijke Werdekker. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de bloemsierkunst kreeg ik de kans om mijn eigen bloemenwinkel te starten in het dorp Roden waar ik geboren ben. Mijn passie is het creëren van passende bloemwerken voor elke type gelegenheid. De specialiteit van mij ligt dus ook vooral bij het maken van bruidswerk en rouwwerk.
In Maart ’20 heb ik besloten om te stoppen met de fysieke winkel en door te gaan met het maken van groot bloemwerk zoals bruidswerk, rouwwerk, evenementen en bedrijven.

4 thoughts on “Over Marijke

  1. Geweldig om te zien dat in deze roerige tijden jonge mensen nog steeds de moed hebben om de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te nemen.
    Gelet op het enthousiasme, inzet, ervaring en gedrevenheid kan het niet anders dan dat dit een aanwinst gaat worden voor Roden. Wij wensen Marijke en Erik heel veel succes en hopen dat veel mensen de weg zullen vinden naar hun prachtige winkel.

  2. Van harte gefeliciteerd met de mooie winkel Marijke en Erik! En nu maar hopen dat het een groot succes word! Aan jullie enthousiasme zal het zeker niet liggen!

  3. Sluit mij aan bij de vorige sprekers. Prachtig dat er nog mensen zijn die lef tonen in het ondernemen. Succes

  4. De winkel Marijke bloem en Cadeau is nu een paar jaar onderweg en is inmiddels een gevestigde naam in Roden en de wijde omgeving geworden. Zonder het uitzonderlijk vakmanschap en klantgericht werken zou dit niet gelukt zijn. Daarnaast zijn zij premium leverancier voor het bekende “Topbloemen: label geworden.
    Allemaal tekenen dat met kwaliteit en klantgericht werken een toekomst in deze moeilijk branche mogelijk is. Veel mensen weten niet dat de winkel ook heel rolstoel, scootmobiel en rollator vriendelijk is zodat ook minder valide klanten rustig hun keuzes kunnen maken uit het rijke aanbod bloemen en planten en cadeau’s.
    Kortom een winkel die het bezoek meer dan waard is. Onze ervaring met het rouwwerk van Marijke is gewoonweg geweldig. Rouwwerk gemaakt met respect en rekening houdend met de wensen van de nabestaanden komt men maar zelden tegen. Compliment Marijke en ga vooral zo door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.